Ο ιατρός

Ο Ιωάννης Γιαννάς αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1990. Αφού εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και έκανε μέρος της χειρουργικής ειδικότητας στην Αθήνα, το 1993 πήγε στην Μεγ. Βρετανία όπου έγινε δεκτός στο ιατρικό σύστημα εκπαίδευσης και απέκτησε τον τίτλο της  ειδικότητας της Αισθητικής,  Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής. 

Εργάσθηκε εκεί συνολικά για 15 χρόνια, αρχικά ως ειδικευόμενος και μετά σαν επιμελητής και διευθυντής σε μερικά από τα καλύτερα νοσοκομεία της Μεγ. Βρετανίας (Wythenhawe Hospital- South Manchester University, Christie Hospital, Booth Hospital Children’s Hospital, East Lancashire Teaching Hospitals). Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, συνεχίζει την επαγγελματική του παρουσία στη Μεγ. Βρετανία, για μια εβδομάδα κάθε μήνα ως διευθυντής (consultant) πλαστικός χειρουργός στο National Golden Jubilee Hospital στην Γλασκώβη. Ο κ. Γιαννάς είναι Διπλωματούχο μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Πλαστικών Χειρουργών της Μεγ. Βρετανίας, του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών του Λονδίνου και του Ευρωπαικού Board της Αισθητικής, Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής.


Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει πολλές παρουσιάσεις και δημοσιεύσεις σε έγκριτα περιοδικά και μεγάλα συνέδρια του εξωτερικού. Το κύριο χαρακτηριστικό της καριέρας του μέχρι τώρα είναι η εξαιρετικά μεγάλη χειρουργική εμπειρία του σε ευρύτατη γκάμα της Αισθητικής, Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής. (10.000 χειρουργεία). Η πολύτιμη αυτή εμπειρία τον βοήθησε να προσφέρει καθημερινά πολύ χρόνο για διδασκαλία και εκπαίδευση νέων χειρουργών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μάντσεστερ. Περισσότερο όμως, τον βοήθησε να προσφέρει στους ασθενείς του την πιο ενδεδειγμένη και εξελιγμένη άποψη της Αισθητικής, Πλαστικής Χειρουργικης και Μικροχειρουργικής.


Στην Ελλάδα παρέχει τις υπηρεσίες του στην Ευρωκλινική Αθηνών, όπου είναι Διευθυντής της Πλαστικής και Έπανορθωτικής Χειρουργικής  Κλινικής. Στην Ευρωκλινική Αθηνών διατηρεί και ιατρείο τις πρωινές ώρες (Αθανασιάδου 7, 3ος όροφος). Παράλληλα, έχει δημιουργήσει τον δικό του προσωπικό χώρο στο ιατρείο του στην Αθήνα, οδός Βασ. Σοφiας 63, όπου δέχεται κατόπιν ραντεβού.


Συνεργάζεται, επίσης, και με άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα που προσφέρουν αξιοπρεπείς και ασφαλείς υπηρεσίες στους νοσηλευομένους.

Video

0

Βλεφαροπλαστική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEOS

Συχνές ερωτήσεις

  • Τι είναι πλαστική χειρουργική;
  • Τι πρέπει να προσέξω πριν χειρουργηθώ, ώστε να μειώσω τους κινδύνους και να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα;
  • Πόσο επικίνδυνη είναι η γενική αναισθησία;
  • Λένε ότι η πλαστική χειρουργική κάνει θαύματα. Είναι σχήμα λόγου ή οι δυνατότητές της είναι μεγάλες;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

«Από μικρή, λόγω των πεταχτών & μεγάλων αυτιών μου, ένιωθα ανασφαλής. Προσπαθούσα να τα κρύψω με τα μαλλιά μου και στις κοινωνικές μου σχέσεις ήμουν ντροπαλή & ένιωθα άβολα. Πριν 3 μήνες εγχειρίστηκα από τον ιατρό Ι. Γιαννά. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Τα αυτιά μου είναι συμμετρικά & εγώ έχω πλέον αυτοπεποίθηση!!»

Μαρίνα

Κλείστε το ραντεβού σας

Γραφείο 210 89 43 033

Κινητό 6936 83 72 02

Web Design & Development by Generation Y